ÖBK anordnar sommarläger (för vuxna ;)!

Måndag 30/7 – torsdag 3/8, heldagar.

Under fyra dagar kommer du få prova på grenar som t.ex. agility och IPO, men också få prova på att t.ex. tillverka egna koppel eller att ge din hund massage. Vi kommer att anpassa oss så att du ska få ut något av varje träningspass, oavsett om du är ren nybörjare eller om du har tidigare erfarenhet. Varje dag kommer att bjuda på en aktivitet på förmiddagen och en på eftermiddagen. Lunch och fika ingår och det kommer att finnas inplanerade raster så att både vi och hundarna hinner återhämta oss mellan varven. Alla som tränar hund vet väl hur viktigt fikapauserna är? 😊 Målet med denna ”kurs” är att ni ska ha riktigt roligt ihop och att ni ska få möjlighet att prova många olika träningsformer/aktiviteter.

Minst fyra deltagare, max åtta. Åldergräns på hunden är 1 år. Medlemskap i ÖBK/ÖHU krävs.

Pris: 1.500 kr

Instruktör: Olika 😊

Anmälan till: nelswin@hotmail.com

I anmälan vill vi veta om tidigare träningserfarenhet samt om du önskar någon sorts specialkost.

Varmt välkommen på SOMMARCUPEN hos Österåkers brukshundklubb

Onsdag 20/6
Tisdag 26/6
Onsdag 4/7
Onsdag 1/8
Blåbärsklass för hundar från 15 månader samt en hoppklass och en agilityklass för hundar från 18 månader. En bana är lite lättare (klass 1) och en lite svårare (klass 2).

Beräknade tider:
17.00 – samling för banbygge blåbär
17.20 – banvandring för blåbärsklassen
18.00 – ombyggnad för hoppklass
18.20 – banvandring för hoppklass

Vi hjälps åt att bygga bana och vara funktionärer under kvällen!

Anmälan på mail till lottaalmen@tele2.se senast 5 dagar innan. Ange namn på förare och hund, ålder på hund samt vilka klasser du vill vara med i. Anmälningsavgiften är 20 kr per klass för medlem i ÖBK eller ÖHU och 30 kr per klass för övriga. Avgiften swishas till 070 4388233 (Charlotta Almén) senast 5 dagar innan. Vi har tyvärr inte möjlighet att återbetala vid förhinder utan betald avgift kommer då att läggas till prispotten.

ÖBK och ÖHU medlemmar samlar poäng i hopp- och agilityklasserna enligt följande:
Deltagande 1 poäng
Komma i mål utan disk 2 poäng
Felfritt lopp 3 poäng
Vinst 4 poäng

Prisutdelning sker 1/8. Symboliska priser i blåbärsklassen delas ut vid varje tillfälle.

Litet café med kaffe, dricka och godsaker kommer finnas.

Vid frågor kontakta lottaalmen@tele2.se eller lrandbeck@gmail.com

Pages:  12345...»