UPP OCH HOPPA – SUND MED HUND – GRÖN

Är du intresserad av att träna tillsammans med din hund? Då är denna kurs något för dig. Den passar såväl tränade som otränade hundar och förare.

Kursinnehåll:
Fokus är att det ska vara enkelt och kul att träna tillsammans med sin hund. Denna kurs är nivå grön vilket innebär att alla kan vara med. Målet är att man vid kursens slut ska kunna genomföra alla övningar och kunna jogga 2 km.

I kursen ingår 5 träningstillfällen, upplägg kring löpträning mellan träningstillfällena, kortlek med övningar så att ni även kan träna hemma, Diplom och Scarf som delas ut efter diplomeringen som sker vid sista träningstillfället.

Kursen omfattar 5 tillfällen med både praktik och teori.

Datum: 2019-10-24, 2019-10-31, 2019-11-07, 2019-11-14 och 2019-11-21
Veckodag:: torsdagar
Tid: 18.00 –19.00

Instruktörer: Jessica Rosengren, Annica Rinaldo och Caroline Hübenette

Pris: 650 kr + medlemskap i Österåkers Brukshundklubb

För att gå kurs hos Österåkers BK krävs medlemskap (det löser du själv). Läs mer om medlemskapet här: http://www.osterakersbk.se/medlem/

Anmälan i formuläret nedan
Välkommen med din anmälan!

För och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer och Ort (obligatorisk)

Personnummer (obligatorisk)