Allmänlydnad – Temakurs

Den här kursen vänder sig till dig som inte fick nog på vardagslydnadskursen utan som vill utmanas och nörda ner dig mera.

Syftet med kursen är att utmana hundar och förare så att samarbetet och teamkänslan blir ännu bättre!

Med temakurs menas det att varje kurstillfälle kommer vara uppbyggt som en aktiveringspromenad där vi hittar på olika aktiviteter. Sedan kommer det även vara ett tema vid varje tillfälle med olika fokusområden, t.ex. koppelgående, sitt stanna kvar, hundmöten etc.

Promenaderna kommer att utgå och avslutas vid klubbstugan. Vid intresse finns möjlighet till eftersnack och fika i 30 min efter promenaden.

Förkunskaper: Ska ha gått en allmänlydnadskurs eller motsvarande.

Instruktör: Vera Anderson

Tid: Lördagar 11.00-12.00 promenad + 30 min teori/fika om så önskas.

Pris: 100kr/tillfälle + medlemskap

Antal deltagare: Minst 4 st, max 6 st.

Datum + teman:

7/12 – Koppelgående

21/12 – Inkallning

11/1 – Stoppkommando (”Nej”)

1/2 – Hundmöten

Fler datum kan läggas till vid intresse.

Varmt välkommen med din anmälan i formuläret nedan!

OBS att du kan anmäla dig till ett tillfälle, eller flera. Ange det i slutet av formuläret

För att gå kurs hos Österåkers BK krävs medlemskap (det löser du själv). Läs mer om medlemskapet här: http://www.osterakersbk.se/medlem/

För och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)