Aktiveringspromenader, sommaren 2020

Detta är kurstillfällen för dig som redan har gått en grundläggande kurs med din hund som nu vill fortsättas utmanas för att förbättra relationen med din hund ytterligare!

Tillfällena är fristående från varandra så anmälan sker till det,eller de tillfällen man kan och vill deltaga på.
Tillfällena är upplagda som promenader, som utgår och avslutas vid klubbstugan. Tre tillfällen kommer dock vara på en annan plats i Åkersberga. Plats meddelas via mail närmare kurstillfället.
Innehållet kommer vara en blandning av det som man tränar på allmänlydnadskurserna; exempelvis inkallning, stoppkommando, sitta/stanna kvar, hundmöten m.m. Det kommer även innehålla roliga aktiveringar som är lätta att tillämpa på promenaden.

Förkunskaper: Ska ha gått en allmänlydnadskurs eller motsvarande.

Instruktör: Vera Anderson

Tid: Måndagar 19.30–20.30

Antal deltagare: Minst 4 st, max 6 st.

Datum och plats:
: Klubbstugan ÖBK
13/7: Annan plats, så tillgång till bil behövs
27/7: Klubbstugan ÖBK
10/8: Annan plats, så tillgång till bil behövs
24/8: Klubbstugan ÖBK
31/8: Annan plats, så tillgång till bil behövs

Pris: 100 kr/tillfälle + medlemskap i Osteråkers BK,
För att gå kurs hos Österåkers BK krävs medlemskap (det löser du själv). Läs mer om medlemskapet här: http://www.osterakersbk.se/medlem/

Varmt välkommen med din anmälan i formuläret nedan!

OBS att du kan anmäla dig till ett tillfälle, eller flera. Ange det i slutet av formuläret

För och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer och Ort (obligatorisk)