Brukskurser

APPELLKURS I SPÅR
Ingen kurs äe planerad just nu men maila gärna ditt intresse till: utbildning@osterakersbk.se
För dig som vill träna vidare med ditt spårarbete, kanske har du t.o.m. planer på att tävla framöver? Kursen läggs upp efter tävlingsgrenen/klassen appellspår, d.v.s. vi kommer att jobba med såväl lydnad och budföring som spårarbete, med fokus på ängsspår. Självklar jobbar vi också med att hitta och markera apporterna.
För hundar från 12 månader, du och din hund ska ha lite spårerfarenhet sedan tidigare (t.ex. ha gått den förberedande spårkursen).

Instruktör:

Pris. 1.800 kr, dessutom krävs medlemsskap i SBK/SHU-klubb

Datum:

Frågor till Katarina:

Grundkurs i spår

Eftersom efterfrågan har varit stor så blir det en grundkurs i spår under hösten. För dig som har en hund som är minst 12 månader gammal och som vill komma igång med denna träning. Där hunden verkligen får briljera med sin ”superkraft”-luktsinnet.

Fyra tillfällen:

Lördag 14/10 kl. 9-12

Söndag 15/10 kl. 9-11.15

Lördag 28/10 kl. 9-11.15

Söndag 29/10 kl. 9-11.15

Pris: 1400 kr, medlemskap i SBK/SHU krävs

Instruktör Katarina Nyman

Minst 3 och max 6 deltagare

Anmälan sker till instruktören: nelswin@hotmail.com