Brukskurser

Tävlingskurs med sikte på appellen

Under kursen kommer vi att arbeta med:

• Grundträning
  • Belöningar/belöningsplacering
  • Inlärning av moment
  • Träningstävling
  • Grunder i inlärning av spår

För att få ut så mycket som möjligt på kurstillfällena så krävs en hel del egen träning mellan varje kurstillfälle.

För dig med renrasig hund som siktar mot tävling i appellklass. Tyvärr får inte blandraser delta i brukstävlingar, för er med intresse rekommenderas varmt patrull eller räddningshundskurser.

Kursen genomförs under 6 tillfällen med start 28 augusti, därefter 4 september, 11 september, 21 september, 2 oktober samt 9 oktober. Onsdagar ses vi kl 19.00-21.15, lördag kl 9.00-12.00 (spår).

Ålder på hund: minst 6 månader vid kursstart.

Förkunskaper: Din hund ska ha genomgått valpkurs/allmänlydnadskurs eller förberedande tävlingslydnadskurs. Du ska kunna ha din hund lös på appellplan.

Instruktör: Ann-Margret Karlström, hjälpinstruktör Henrik Karlström (spår)

Pris: 1600 kr + medlemskap

För att gå kurs hos Österåkers BK krävs medlemskap (det löser du själv). Läs mer om medlemskapet här: http://www.osterakersbk.se/medlem/

Kursen bedrivs som studiecirkel i samarbete med Studiefrämjandet.

För anmälan klicka HÄR

Välkommen med din anmälan!