Tävlingslydnad

VT 2019

Denna kurs vänder sig till dig som vill lägga en bra grund inför att tävla med din hund i lydnad eller brukslydnad.

Under kursen kommer vi att arbeta med hur vi lägger en bra grund för följsamhet (som är förberedelse för fritt följ), omvänt lockande för stadgeövningar, mycket fokus kring hur man kan arbeta med olika belöningar och belöningsplaceringar, bakdelskontroll, sitt, ligg, ingångar, gripövningar inför apportering samt inlärning av hjälpmedel såsom klicker och targets. Och sist men inte minst, känslan, vad vill du att din hund ska ha för känsla när ni kommer in på tävlingsplan!

Kursen genomförs under 4 måndag kvällar med start 18 mars, därefter 25 mars, 1 april och 8 april kl 18.30-20.45

Ålder på hund 3 månader och max 2 år.

Max 6 deltagare

Instruktör Ann-Margret Karlström mail am.karlstrom@live.se tel 070-4158009

Pris 1.300kr + medlemskap

För anmälan följ denna länk: https://www.studieframjandet.se/stockholms-lan/gustav-arrangemang/kurser/2019/mars/tavlingslydnad-pa-osterakers-bruksundklubb/?fbclid=IwAR3v-EQY_-1PnoqPuduHgQKMy_ulUyJ-oQ6p9o81PyeTvsinf7lkby-YCok