Roslagsdraget 2020

Här kommer något för dig som gärna gör saker tillsammans med din hund.
Det är Linlöpning/Canicrosstävling och du väljer själv om du vill springa loppet eller ta en Powerwalk

Roslagsdraget går den 27/9 kl 9.00–16.00

Deltagarna kommer att få en starttid vid anmälan och de tävlande startar med 5 minuters mellanrum.
Efter målgång med medalj och diplomutdelning åker de tävlande hem och får ta del av resultatet på ÖBK’s hemsida.
Detta för att ha möjlighet att genomföra Roslagsdraget trots Coronapandemin.

Tävlingen är indelad i följande klasser:

Upp till 8 år, tillsammans med förälder        200 meter         Ingen avgift

9–12 år                                                        ca 1 km             100 kr

13–19 år                                                      ca 3 km             100 kr

20 år och uppåt                                           ca 3 km              250 kr

Roslagsdraget arrangeras för fjärde gången av Dragsektionen i Österåkers Brukshundsklubb med start och mål vid klubbstugan.
Hunden ska ha fyllt 12 månader senast dagen innan tävlingen. Du är själv ansvarig för försäkring av dig och din hund. Vi står inte för några eventuella skador på egendom eller person.

Anmäl dig redan idag genom att maila direkt till roslagsdraget@outlook.com