Årets Agilityhund 2015

Nu är året snart slut och det är dags att utse 2015 års priser för klubbens agilityhundar! Prisutdelning sker på ÖBKs årsmöte i februari.

Skicka in dina resultat till malintangring@hotmail.com senast 20 januari. Se bifogad fil för statuter och hur du räknar ut poängen. Det är placeringen som ger poäng, alltså även lopp med fel räknas.

Årets Agilityhund uträkning

Följande titlar finns att konkurrera om:

-Årets agilityhund small/medium/large – vi utser en vinnare i varje storlek….

-Årets nykomling – Ny förare och ny hund. Ekipage som debuterat officiellt under 2015.

-Årets debutant – Ny förare med rutinerad hund, eller tvärtom.

-Årets senior – för hundar över 8 år, ange detta när ni skickar in. (Vinner man årets-titeln så blir det någon annan som får seniortiteln om ni förstår hur jag menar).

-Årets Lag. Minst två ekipage i laget ska tävla för ÖBK. Poänguträkning enligt ”Klass 1 listan officiellt”. Alltså, vinst 100 p osv

-Årets Diskmaskin – Till denna ärofyllda titel skickar ni in till mig hur många starter ni gjort under 2015 och hur många som varit disk.

Till sist så får alla nominera sig själv eller någon annan till ÅRETS BLOOPER! Alltså nåt osannolikt, kul, galet eller allmänt vansinnigt som hänt på banan! Skicka nomineringen till mig! Finns det filmbevis på bloopern är det extra bra Smiley smile