LETA-CUPEN PÅ ÖBK

Ett roligt sätt att träningstävla i uppletande. Anordnas vid fyra tillfällen: torsdag 28/5, torsdag 4/6, torsdag 11/6 samt onsdag 24/6 (alltid kvällstid).

Rutan kommer att variera i storlek (som minst 30×30 meter, som störst 50×50 meter) och vi kommer att lägga den på olika ställen varje gång så att terrängen blir olika. I rutan läggs 10 föremål av varierande storlek, form, material etc ut.

Hunden har sedan 5 minuter på sig att hämta så många föremål som möjligt och lämna till sin förare (som står kvar utanför rutan 😊). Man samlar poäng för varje apporterat föremål.

Eftersom det är en cup så samlas poängen ”på hög” och efter sista tillfället utses en totalsegrare.

Det kostar 30 kr per gång att vara med (alltså totalt 120 kr om man är med vid varje tillfälle). Hälften av alla intäkter går till att köpa priser för och andra halvan går till klubben

I första hand är cupen för medlemmar i ÖBK och ÖHU men i mån av plats får även andra vara med (är du inte medlem i klubben betalar du 40 kr/gång).

För frågor och/eller anmälan, maila Katarina: nelswin@hotmail.com

Välkomna önskar Tävlingssektorn på ÖBK! 😊