Ny Allmänlydnadskurs

Allmänlydnad

Denna kurs vänder sig till hundägare med hundar från 7 månader och uppåt.

Mål med kursen:  ”Allmänlydnadspasset”

• Nå grundläggande kunskap att lära hunden allmänlydnad
  • Nå grundläggande kunskap om hundens skötsel
  • Nå grundläggande kunskap om ansvarsbestämmelser

Teoretiskt innehåll: Relation människa-hund, belöning för din hund, problemlösning, störningsträning, hundhållning, momentinlärning, allmänlydnadspasset.
Praktiskt innehåll: Allmänlydnadspassets moment : passivitet, inkallning med och utan störningar, kvarsittande, tyst i bil, gå fint, hantering, hundmöten, stoppkommando,   Vid kursens avslut finns möjlighet att ”köra upp” i allmänlydnads passet

Antal gånger: Kursen omfattar 8 tillfällen. Måndag 19.00-20.30
Instruktör: Rosie Dahle
Max 6 ekipage.

Datum och tider:
Kursstart måndag 2017-02-13 19.00-20.30,

Kursavgift:  1250 kr som betalas in på ÖBK plusgiro 454425-0 när kursplats bekräftats utav instruktör. Uppge namn & kurs på inbetalningen.
Kursavgiften är reducerad med 400:- eftersom kursen är en examination av instruktören och efter avslutad kurs ska en kortare utvärdering
fyllas i och mailas till instruktörens handledare.
Medlemsavgift: för att gå kurs hos oss krävs fullt betalande medlemskap i Öbk, Öhu alt delmedlemskap, läs mera under medlemskap.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]