Ny Rallylydnadskurs upplagd :)

Kortkurs Rallylydnad

Ta chansen att prova Rallylydnad under tre tillfällen.
Genom samarbete, glädje och kommunikation ska du och hunden ta er igenom en bana med ca 12-20 olika moment.  Momenten ni ska utföra finns på skyltar som står med ca 3-5 meters avstånd och som både visar vägen och vad som ska genomföras.

Det bästa med rallylydnad är att alla hundar kan träna, stora som små. Gammal som ung. Så det finns sällen en anledning att inte prova 

I nybörjarklassen ska hunden vara kopplad hela tiden och tar av kopplet gör man först i fortsättningsklass. Så kan din hund inte vara lös så är det är en hundsport för er också.
I denna kortkurs går vi igenom momenten i nybörjarklassen och du lär dig grunderna för att kunna träna vidare på egen hand.
Hundarna är kopplade

Max 6 deltagare
Tre tillfällen,
Lör 20/5 kl 10-12,15
Mån 22/5 kl 19-21,15
Ons 24/5 kl. 19- 21.15

Pris: 800 kr/person för medlem i Öbk , 1000 kr/person för medlem i annan lokal SBK-klubb.

Betalas in på ÖBK´s plusgiro 454425-0 när kursplats bekräftats utav instruktör. Uppge namn & kurs på inbetalningen.

Vid frågor maila Louise (instruktör) på gretaberga@hotmail,com .

Anmälan:
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]