Välkommen till infomöte/funkisträff

Välkommen till infomöte/funkisträff! 🙂

Lördag 24 mars mellan kl. 15 och 17 kommer Janne Lagerman och berättar om de spår- och söktävlingar vi ska ha på klubben under året. Ni får veta hur det går till under en tävling, får info kring bruksgrenarna samt vilka funktionärer som behövs. Är det så att du efter mötet vill prova att vara funktionär under en tävling blir vi jätteglada, men du förbinder dig absolut inte till någonting genom att komma 🙂 Du kanske själv funderar på att tävla och vill lära dig mer, alla är naturligtvis välkomna!
Klubben bjuder på fika, så vi vill gärna veta hur många som är intresserade av att komma (Janne blir så grinig om jag köper in för lite bullar 😉 ). Kommentera nedan eller skicka ett mail till mig: nelswin@hotmail.com om du vill fråga något eller anmäla dig.

Välkomna önskar tävlingssektorn på klubben!