bli medlem

För och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer och Ort (obligatorisk)

Personnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Typ av Medlemskap

Som medlem i Österåkers BK erhåller du följande:

I medlemsavgiften ingår för helbetalande en prenumeration på Brukshunden (8 nr/år, värde 190 kr).

-Förtur till våra kurser.

-Tillgång att träna på klubbens marker.

-Kontakt med kunniga instruktörer och lärare.

-Erbjudanden att komma på våra föreläsningar.

-Möjlighet till utbildning av dig själv som hundägare i träningsgrupper.

-Möjlighet till utbildning av dig själv om du vill bli exempelvis instruktör eller tävlingsledare.

-Rätt att tävla för Österåkers BK i alla tävlingsgrenar.

-Olycksfallsförsäkring i organiserad verksamhet.

Och inte minst, många nya vänner och bekanta.

HeLbetalande medlem

Som helbetalande medlem betalar du en central avgift som går till förbundet och till tidningen Brukshunden samt en lokal avgift som går till den lokala Brukshundklubben, i detta fall Österåkers Brukshundklubb. Medlemskapet kostar 495 kr.
Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Du betalar då den centrala avgiften en gång och lokal avgift till de klubbar du vill vara medlem i. Den lokala avgiften kan variera i de olika klubbarna.

Familjemedlem

Familjemedlem kan du bli om någon i din familj redan är ordinarie medlem, under förutsättning att ni vill vara medlemmar i samma klubb eller klubbar. Familjemedlemskapet kostar 135 kr per person. När du ansöker om detta medlemskap uppge då vad personen heter som är fullt betalande i klubben.

Utlandsmedlem

Är du bosatt utomlands kan du ändå vara medlem. Det fungerar på samma sätt som för ordinarie medlem, men avgiften blir lite högre eftersom de administrativa kostnaderna är det.

Ungdomsmedlem

Är du mellan 7 och 25 år borde du gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välja Svenska Brukshundklubben som specialklubb, då får du två medlemskap för priset av ett. SHU erbjuder ungdomar alldeles egna verksamheter och de flesta hålls på de lokala klubbarna. Samma år som du fyller 26 år går ditt medlemskap automatiskt över till Brukshundklubben. Gå till Sveriges hundungdoms hemsida för mer information >>

Delmedlemskap

Delmedlemskap på 135 kr kan betalas in till ÖBK, om man redan är fullt betalande medlem i någon annan SBK-ansluten klubb.

Ordinarie medlem 495 kr
Av denna avgift går 360 kr till SBK centralt och 75 kr till den lokala klubben (ÖBK).
Det går även att teckna Familjemedlemskap: 135 kr/person
Är du medlem i en annan Brukshundklubb så betalar du för ett Delmedlemskap: 135 kr
Anmäl dig i formuläret till höger om du vill bli medlem.
För frågor maila: medlem@osterakersbk.se